Hogyan növelheted a szexuális teljesítményedet?

0
2791

Ez egy nagyon gyakori dolog, hogy a tetőpont gyorsabb, mint a partner szex közben, így ne becsülje alá magát emiatt. Örömmel, azok, akik elérik a tetőpont korai megtanulják, hogy maradjon az ágyban sokáig. A testmozgásban és az életmódban bekövetkezett változások segíthetnek a kontrollálásban, és van egy csomó technika, amit használhatsz szex közben, hogy tovább maradj. A klimaxot szabályozó termékeket és gyógyszereket is lehet használni. Ha a társa nagyon gyorsan megáll, beszéljen vele, mint egy csapat, a témában.

Kerülje a hibákat, és tudassa vele, hogy együtt akar dolgozni vele, hogy javítsa a fizikai és érzelmi integritást. A hangulat megszüntetésének legfőbb okai a szorongás és a magabiztosság hiánya, ezért próbáljon optimista hozzáállást tanúsítani. Ha korlátokkal, öntitkokkal és pozitív Intézettel szexelsz, az nagy változást hozhat közted és a társad között. Stay tuned hosszú ideig maszturbálás közben: próbálja elérni a csúcspont a lehető leggyorsabban maszturbálás közben is lehetővé teszi a szervezet, hogy gyorsan szünet, vagy befejezni mindent gyorsan.

Ne vegyen be kábítószert vagy alkoholt szex előtt

Kezdve a kismedencei padló gyakorlatok: segítségével kérdések, amelyek ellenőrzik a korai magömlés segít tovább maradni. A problémák azonosításához húzza meg azokat a problémákat, amelyek a közepén megállítják Urin-t, és megakadályozzák a gáz áthaladását. Elérni őket, próbálja tartani őket szorosan 3 másodpercig, pihenni 3 másodpercig, majd ismételje meg ezt 5-10 alkalommal. Nem csak gombokat vagy Thai gyakorlatokat használsz. Edzés közben kerülje a normális légzést, és állítsa le a levegőt.

Egyéb korai magömlés, erectilis dysfunctio és a valutaval kapcsolatos teljesítményproblémák. Kerülje a drog és alkohol szedését szex előtt, és próbálja meg abbahagyni vagy abbahagyni a használatát. Ha lehetséges, keresse meg a rendszeres szexuális partner: általában csak van egy dátum, úgy dönt, hogy egy asztalt együtt. Ha intim kapcsolatban vagy valakivel, az segít, hogy szex közben kényelmesebbé és magabiztosabbá válj. Ha jól érzed magad valakivel, nem okoz gondot a közös szexuális életed javításáról beszélni.

Az új pozíciók segítenek a test távolodni a szokásos rutin

Először keresse meg a partnerét: fordítson egy kis figyelmet a partnerére, vagy érintse meg érzékeny részeit anélkül, hogy magát elhagyná. Így egy időben elérhetik a jogosultsági szintet, és használhatják a klimaxot is.Használja a lassított felvétel: mozgó a saját tempót segít, hogy maradjon hosszabb, így ahelyett, hogy megpróbálja elérni a cél, próbálja meg, hogy az utazás fontosabbá. Próbáld megérteni, hogy a szex fizikai tánc, nem pedig egy gyors szünet.

Új pozíciók elfogadása: pozíciók megváltoztatása ismét az aktuális pozícióra koncentrálhat, majd visszaállíthatja a kilépési szintet. Is, az új pozíciókat segít a szervezet elmozdulni a szokásos rutin. Továbbá, ha van egy helyzet, amely mindig csodákat tesz az Ön számára, tartsa meg menteni a végére. Amikor meglátod a csúcspontot, lassan lélegezz mélyeket: amint megjelenik a tetőpont, fix az orgjm megáll, mert a letargia a lélegzeted. Vegyen könnyű, lassú lélegzetet, és növelje a gyomrát lélegzés közben. Tartsa vissza a lélegzetét 2 vagy 3 másodpercig, majd engedje el a levegőt lassan.

Használja a vágy kenőanyag

A figyelmed elkalandozása segíthet ellazulni és lassítani. Csak ne töltsön minden idejét azzal, hogy másra gondol. Még mindig csatlakoznod kell ahhoz a pillanathoz, és meg kell próbálnod örömet szerezni a partnerednek. Használja a vágy kenőanyag: megtalálja ezt a számot ügynök online vagy a helyi dob shop. Ezek krémek, sprayek és törlőkendők formájában találhatók, és általában 10-15 perccel szex előtt alkalmazzák őket.

Ha egy topically szám ügynök, a partner érzékenysége, hogy ne viseljen óvszert csökken. Használjon vastag óvszert: keresse meg a climax vezérlő rendszer a helyi dobbolt. Ezek nagyon vastagok, és egyes márkáknak van számuk, ami segít csökkenteni az érzékenységet egy ideig. Nyomja meg ezt a témát, mint egy csapat: ágazati teljesítmény lehet egy érzékeny téma. Hozza a partnerét a témához, amelyben kijelenti, hogy Ön fontos a közöttük és Ön között lévő intimitás szempontjából. Tudasd velük, hogy nem dönthetsz egyedül.