Jak velký penis je normální?

0
2675
People in love making love in bedroom.

A férfi vagy fiú péniszének hossza más lehet. Néhány van egy pénisz “természeténél fogva” rövidebb, mások éppen ellenkezőleg, hosszabb. Ezen kívül vannak különböző formájú péniszek. Valakinek vékony és hosszú a pénisze, a másiknak rövidebb, de vastagabb. Nincs senki” univerzális modell ” mindenki számára. Mekkora a normális pénisz?

Néhány fiú vagy férfi elégedetlen a mérete (a hossza) a pénisz. Azt hiszik, hogy a péniszük nem olyan hosszú, mint kellene, de lehet, hogy nem is igaz. Még néhány fiú vagy férfi tökéletesen normális pénisszel úgy gondolja, hogy a péniszük “túl kicsi”. Mielőtt beleesik az aggodalmak, hogy a pénisz “túl kicsi”, nézd meg nagyon figyelmesen a következő táblázat, amely tartalmazza az átlagos pénisz hossza a különböző korcsoportok.

Mi van, ha nem vagyok átlagos méretű?

Megjegyzés:a hossza a pénisz mérik a gyökér, azaz a hely, ahol a pénisz egyértelműen “emelkedik” a felszínre a test. Ahelyett, hogy egy vonalzó, a mérések ajánlott használni egy szalag papír, amely jobban másolja az alakja a pénisz, ami nem lehet teljesen egyenes. Mi van, ha nem Átlagos a méretem? Még egy vagy két centiméteres eltérés sem biztos, hogy számít. Néhányan úgy gondolják, hogy a hosszabb pénisz valahogy “jobb” vagy “értékesebb”, mint egy rövidebb pénisz.

Lehet, hogy nem is igaz! A pénisz, hogy mért a többi 3 hüvelyk, amikor felállított 6, elég hosszú ahhoz, hogy végre az összes funkcióját (mind a vizelés során, így amikor a felnőtt tevékenységek, függetlenül attól, hogy maszturbáció vagy közösülés). Az emberek nem ugyanolyanok. Tehát még a péniszek különböző fiúk vagy férfiak nem ugyanaz, hasonló, mint, például, az orr vagy a fül. Azonban a legtöbb fiú nagyobb jelentőséget tulajdonít a pénisz mérete,mint valójában.

Mivel a fiúk gyakran versenyeznek, és szeretik összehasonlítani másokkal, előfordulhat, hogy a fiú nyugtalan, amikor rájönnek, hogy a méretei a pénisze kissé kisebb, mint a társaik. Ez valami “hitel” , ha valakinek nagyobb a pénisze, mint másoknak? Nem hiszem, mert a péniszed méretét nehéz kiválasztani egy férfinak, és nehéz megváltoztatni. Mégis, sok fiú szégyelli, amikor például, amikor ruhát cserélnek az öltözőben a medence mellett, rájönnek, hogy van egy pénisz valamivel kisebb, mint a barátai.

Hozzájárulás a “bővítés” a pénisz

Egy ilyen fiú úgy érzi, kínos, különösen, ha valaki a mérete, vagy inkább “kicsinyessége” a péniszét mutat ki, vagy akár gúnyolódik. Ha valaki a mérete a pénisz elégedetlen, és ha a méretei nem, vagy nem akarja elfogadni, így keresi a módját, hogyan lehet a pénisz “nő”. Tesztelték, hogy így vagy úgy húzza, húzza, vagy nyúlik, és csinál ez mindaddig, amíg nem fáj, vagy amíg meg nem találja, hogy a várt eredmény nem jön.

Mások mennek keresztül drága hormonális kezelés. Ez egy kicsit hatékonyabb, az eredmény általában jön, de nem mindig az eredmény állandó. Ezért a fenti okok miatt, jobb, ha nem próbálja meg a “gyakorlatok”. Másrészt, ez egy kis pénisz, ez is okozhatja a túlzott mennyiségű bőr alatti zsír az alsó has és az alsó has. Ha a pénisz annyira “lenyelt” a zsír, majd a testmozgás, valamint az alkalmazás más elvek egy egészségesebb életmód, ténylegesen hozzájárulhat a “bővítés” a pénisz. Pontosabban, hogy “szállít” a nagyobb része a pénisz a zsír fogságban. 

Hogyan lehet tökéletes pénisze?

Csak mert valakinek pár centivel rövidebb a pénisze, mint egy adott kor átlagértéke, még nem jelenti azt, hogy beteg. Azonban néhány fiú vagy férfi szenved egy igazi fejlődési hiba, amely az úgynevezett mikropénisz. Abban rejlik, hogy a hossza a pénisz, ha egy erekció legalább két és félszer kevesebb, mint az átlagos érték, levonása után az úgynevezett szórás. Más szóval, a hossza a pénisz nem éri el több mint 40% – át az átlagos érték egy adott korcsoport.

Ha ez a kezelés hatástalan, lehet folytatni a sebészeti nagyítás, amely általában végzik csak a felnőttkorban, amikor a pénisz növekedés véget ért. Ellenkező esetben nem kell aggódni a méret vagy a kisebbség a pénisz. Ha egy fiú vagy férfi, akinek a pénisze nem igazán a leghosszabb, találkozik nevetségessé, vagy helytelen megjegyzéseket tett a társaik, ha hiba, hogy többet néz rájuk, mint rám.

A második lehetőség áll alkalmazása különböző gyakorlatok, hogy bővítse a pénisz. Itt is a fő szerepet a vérnyomás és a nyomás játssza, és mindent súlyosbít a kéz helyes mozgása. Amikor megtanulod őket, ez egy nagyon jó és hatékony módszer, hogy elérd, hogy a pénisz növekedni fog a méret. Az elmúlt évek fénypontja. Miről van szó? Ezek speciális mechanizmusok, amelyek fel a pénisz.