Mi a legjobb Drónok közül választani?

0
2810

A drónok kamerái esküvői fotókat készítenek új magasságokba. Drónokat használni a legfontosabb napjuk elfogására egy nagyon egyedi ötlet. Drónokat fogsz használni az esküvői fotózáshoz. Drónok használata. Ez azért is van, mert a híresztelések megfigyelése zsúfolt helyeken kívül esik a rendőrökön. Ezért fognak a drónok hatékonynak bizonyulni az eljövendő időkben. Ez a központ kezdetben vállalja a drón feltérképezése két kerületben az állam. Drón technológia Indiában használják nagy mértékben fesztiválok a mezőgazdaság.

Drón technológia, a drón mezőgazdaságtól az egészségügyi szolgálatig, megvan a lehetősége, hogy kapcsolatot teremtsen India hétszáz millió lakosságának életével, akik több százmilliót érnek el. Társadalmilag kulcsként és hatékony módon lehet ezeket a példákat bemutatni a világnak. Azonban az olyan országok, mielőtt drónokat használna ezekben a munkákban.

A drónok fontos szerepet játszhatnak a közegészségügyben

Térképészeti projekt rabi termés betakarítása, amíg a drónok segítségével a növények, a talaj, a föld, trágya, kapacitás -, vetőmag -, kártevők, növényvédőszer, illetve műtrágya kapcsolatos információkat gyűjtött lesz. A mobilalkalmazás, a rádió és más digitális platformok ezután pontos és hasznos információkat szolgáltatnak a mezőgazdasági termelőknek a jobb termesztés érdekében.

A drónok fontos szerepet játszhatnak a közegészségügyben. Egy kormányzati felmérés szerint Indiában tízből hét gyerek nem kap időben oltást. Ennek érdekében a kormány egy ambiciózus szivárvány projektet vezetett be. Az egészségügyi dolgozók azonban még a körzetek távoli és elmaradott területein sem férnek hozzá az alapvető egészségügyi létesítményekhez, még a gyógyszerekhez és vakcinákhoz való időszerű hozzáférés után sem.

Tehát fontos, hogy a megfelelő menedzsment azok teljesítése. A vakcina és a gyógyszerek drónokon keresztül történő szállítása időben elvégezhető az ezeken a távoli területeken található egészségügyi központokba. Drónokon keresztül a vér is ellátható egészségügyi központok az ilyen területeken. Néhány olyan ország, mint Ruanda Dél-Afrikában, elkezdte használni ezt a technológiát.

Mi az előnye egy drón

A kidolgozta a repülő drónokhoz szükséges iránymutatásokat. A tervezet szerint, a törvény Drónok használatára szól. A tervezet véglegesítése előtt a Bizottság javaslatokat tett. Ez a folyamat csak két hónapig tarthat. Úgy tartják, hogy a drónok felrobbantásának szabálya jövőre lép hatályba. Ez jelentős növekedést mutatott az e-kereskedelmi vállalatok és az induló vállalkozások terén. Számos óvintézkedést kell tenni a drónok használata során.

Az illegális és illegális használat veszélye is fennáll. A kormány szabályalkotással kezdett dolgozni az engedélyezési rendszeren. A drónok használatáról szóló tervezetet még korábban bevezették, de a szakértők azt mondták, hogy ez nem volt túl hatékony és praktikus. Korábban azt mondták, hogy 90 napba telne engedélyt szerezni Drónok használatára, de most már 7 nap telt el. E tekintetben a második tervezet jobb, mint az első tervezet.

Az Unió minisztere, benyújtotta a DGCA tervezetét. Korábban voltak megbeszélések arról, hogyan kell szabályozni a drónokat, de ez csak vita kérdése volt. Az új tervezet szerint a biztonsági hivatalok gondoskodnak a drónok nyilvántartásának előírásairól. A dronok több kategóriába sorolhatók. A nano Drónok repülése 250 grammot nyomna.

A pilóta a távirányítóval

A Micro repülés meghaladja a 250 grammot és kevesebb mint két kilogrammot. A mini-repülés 2-től 25 kg-ig terjed. Kis repülés tartomány 25-150 kg, míg a nagy meghaladja a 150 kg. Ezek a drónok a súlyuk szerint fognak repülni. A DGCA javasolt politikáját is számításba kell venni, és az ilyen üzemeltetők egyedi azonosító számot (UIN) kapnak.

Az üzemeltetőnek kategóriánként kell engedélyt kérnie. A drón kétszáz láb magasra repül két kilogramm súlyú tömeggel. A távirányítású pilótának Nano-és mikrokategóriákat kell képeznie. Ezen túlmenően a repülőtereket betiltják a katonai létesítmények felett repülő Drónok és öt kilométeres körzetben.

A 250 grammig terjedő nanorobotok azonban nem igényelnek semmilyen engedélyt. Minden információt meg kellett írnia a fenti lehetséges dronkerekről az érkezési és érkezési helyükön. Amellett, hogy az UID lemez nagy Drónok, RFID/SIM, GPS, RTH (haza) és anti-Coliseum fény lesz szükség telepíteni. Drónokat használnak az e-kereskedelemre és az élelmiszerszállításra sok országban. A drónok még a nemzetközi határon sem tudnak repülni. A tengertől mindössze 500 méterre lehet repülni.